Yeni Baraj Lions Kulübü’nden örnek davranış

Geçtiğimiz gün bir örnek davranış gösteren ve başarılı çalışmalara imza atan Adana Yeni Baraj Lions Kulübü Balcalı Hastanesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören 1-5 yaş arası...

Yeni Baraj Lions Kulübü’nden örnek davranış
Yayınlama: 08.11.2022
A+
A-

 

 

Geçtiğimiz gün bir örnek davranış gösteren ve başarılı çalışmalara imza atan Adana Yeni Baraj Lions Kulübü Balcalı Hastanesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören 1-5 yaş arası çocuklara alınan bez ve iç çamaşırlarını Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı  Güngör Uysal’a teslim ettiklerini belirten Adana Yeni Baraj Lions Kulübü Başkanı Canan Özdemir “Ben ve yönetim kurulumuz her zaman yaptığımız gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni Baraj Lions kulübü olarak Balcalı Hastanesi ile istişare sonucunda Onkoloji Bölümünde yatan çocuklarımızın bez ve iç çamaşırı ihtiyaçları olduğunu ve ardından hemen harekete geçerek yönetim olarak çocuklarımızın yardımına koştuk. İç Çamaşırı ile bez alarak Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı Güngör Uysal’a teslim ettik. Buradan tüm sivil toplum örgütlerine çağrı yaparak bu çocuklarımızı yalnız bırakmayın ve yardım edilmesini istiyoruz. Biz burada yapmış olduğumuz yardımdan dolayı gerçekten çok mutlu olduklarını ve devamının geleceğini” ifade ettiler.

Bu arada yapılan örnek olacak yardımdan dolayı Yeni Baraj Lions kulübüne teşekkür eden Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı  Güngör Uysal “Hastanemiz Onkoloji servisinde yatan çocuklarımızın gerçekten tüketim olarak bez ve iç çamaşırı fazla olmasından dolayı ihtiyacımız fazla oluyor. Bu yüzden sivil toplum kuruluşlarımızın yaptıkları yardımlar, ihtiyaçlarımızı bir nebze de olsa karşılamaktadır. Bu yüzden Adana Yeni Baraj Lions Kulübü Başkanımız Canan Özdemir ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.