Yavuz: Adana’nın kaybedecek vakti yok

Yavuz: Adana’nın kaybedecek vakti yok
Yayınlama: 22.10.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – İş İnsanı aynı zamanda Adana Güçbirliği Vakfı Başkanı Yüksel Yavuz, geçen hafta yapılan Adana Ticaret Odası (ATO) seçimlerinde tekrar Disiplin Kurulu Başkanlığına seçilmişti. Yavuz, hiç vakit kaybetmeden görev dağılımını gerçekleştirdi. Yavuz, görev dağılımı yaptıktan sonra, “Adana’nın kaybedecek bir dakikası bile yok” dedi

ADANA’NIN KAYBEDECEK VAKTİ YOK

ATO Disiplin Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Yüksel Yavuz, görev dağılımı yaptıktan sonra yaptığı açıklamada; Adana’nın kaybedecek bir dakikası bile yok. Metropol bir kent olan Adana hak ettiği yere gelmesi için çok çalışmamız gerekiyor. Yaşadığımız kentimiz bütün güzellikleri hak ediyor. Adana Ticaret Odası olarak harekete geçerek Türkiye’de ve dünyada bütün dinamikleri bir araya getirerek çalışmamız şart” dedi. Adana’nın büyümesi için hiç bir eksiğinin olmadığının hatta diğer illere göre fazlasının olduğununda altını kalın harflerle çizdi.

BİRLİK OLMAMIZ ŞART

Yavuz, ”Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kentin bütün dinamikleri ile ortak çalışmalara sonuna kadar açığız. Eğer Adana’yı seviyorsak birlik olmamız şart. Aksi takdirde yarın çok geç olabilir. Artık Adanalılık ruhunu herkeze birlikte hareket ederek göstermek zorundayız. Yatırımların bu güzel kente gelmesi için hepimizin taşın altına elini koyması gerekiyor” dedi. ATO Disiplin Kurulu Yönetimine seçilen arkadaşlarını tebrik eden Başkan Yavuz, Birlikte hareket edilirse başarının hemen geleceğini vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.