YALÇIN: İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE İŞÇİLERİN YANINDAYIM

YALÇIN: İYİ GÜNDE KÖTÜ  GÜNDE İŞÇİLERİN YANINDAYIM
Yayınlama: 22.09.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) -TOROS- 2019 yılının son ayında kurulan Türkiye geneli 178 şube ve 100 bin üyeye yaklaşan Milliyetçi Çalışanlar Derneği çalışmaları hızla devam ediyor. Önceki dönem Çukurova Şube Başkanlığı görevini yürüten ve her zaman işçilerin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olup onların sorunlarına çözmeye kendini adayan Hüseyin Tahsin Yalçın Adana’da teşkilatlanma çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

“HER İLÇEDE TEŞKİLATLANIYORUZ”

Amaçlarının Adana’nın tüm ilçelerinde teşkilatlanmak olduğunu söyleyen Başkan Yalçın, “Vatanını, milletini seven, ülke üretimine katkı koymak, evine helal ekmek götürebilmek için ter döken işçilerimiz bizim kutsalımızdır. Onların yaralarına merhem olmak için çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adana’mızın 15 ilçesinde de şubeleşme çalışmalarımızı aralıksız sürüyor..Bu bize gösteriyor ki doğru yoldayız. Adana’da böyle büyük bir sivil toplum kuruluşunun sancağını dalgalandırmak bizler için şereftir. Genel Başkanımız Ceyhun Altay beyin öncülüğünde çok daha işler yapacağız. Buna var gücümüzle inanıyoruz.”dedi.

“EMEK EN YÜCE DEĞERDİR”

İşçilerin her anlamda sorunlarını çözmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Yalçın, “Emek en yüce değerdir ve kutsaldır.. Biz bu bilinçle yola çıktık. Mazlumların sesi olmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz hiç durmadan devam edecek. Tüm işçi kardeşlerimizi bu mücadelemizde bizlerle omuz omuza olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.