Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde saç kesimi nedeniyle başlayan tartışma, kuaför salonunda kavgaya dönüştü. İşletme sahibi Duygu Mert, müşterinin akrabaları olduğunu öne sürdüğü kişiler tarafından darbedildiğini iddia etti.

Olay, Dedebaba Mahallesi’ndeki bir kadın kuaföründe meydana geldi. İddiaya göre E.G., çocuğunun saçını kestirmek için geldiği kuaförde yapılan işlemi beğenmeyince çalışanla tartışmaya başladı.

İlk tartışmanın ardından çalışan işten çıkarıldı

İşletme sahibi Duygu Mert’in anlatımına göre tartışma sırasında çalışan, müşterinin eşarbından tuttu. Araya girerek tarafları ayırdığını belirten Mert, müşteriye ücretinin iade edilmesini istediğini ve olayın ardından çalışanın işine son verdiğini söyledi.

Müşteri salondan ayrılırken, daha sonra yakınları olduğu öne sürülen kişiler iş yerine geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

“Çocuğumun gözü önünde darbedildim”

Mert, yaklaşık 10 kişilik kadın grubunun salona girerek kendisine saldırdığını ve iş yerindeki bazı eşyalara zarar verdiğini ileri sürdü.

Saldırı sırasında saçından çekilerek yerde sürüklendiğini ve tekmelendiğini belirten Mert, “Beni sehpanın üzerine fırlattılar. Saçlarımdan tutarak sürüklediler. Bunların hepsi çocuğumun gözü önünde yaşandı” dedi.

Darp raporu alarak şikâyetçi oldu

Kavga ihbarının ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Mert, hastanedeki tedavisinin ardından darp raporu aldı.

İşletme sahibi, kendisini darbettiğini ve iş yerine zarar verdiğini öne sürdüğü kişiler hakkında emniyete giderek şikâyetçi oldu.

Salonda yaşanan kavga ve saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA