Yeni sezonda Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Kiremithanespor Kulübü, altyapı hamlesiyle dikkat çekiyor. Kulüp, futbol tutkusuyla büyüyen 7-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz yaz futbol okulu başlattı.
Altyapıyı güçlendirme hedefiyle yola çıkan kulüp, futbol okulunu Mehmet Susar Spor Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Antrenmanlar Salı ve Perşembe günleri saat 17.00'de, kulübün kendi sahasında yapılacak.
Onursal Başkan Müslüm Susar: “Yeteneklerimizi Kiremithanespor çatısında büyütmek istiyoruz”
Kiremithanespor Onursal Başkanı Müslüm Susar, gençlere fırsat sunmanın önemine dikkat çekerek, “Amacımız sadece futbol eğitimi değil; çocuklarımızı disiplinli, saygılı ve özgüvenli bireyler olarak yetiştirmek. Kiremithanespor her çocuğun kendine yer bulabileceği bir aile ortamıdır” dedi.
Başkan Veysel Susar: “Altyapı bizim önceliğimiz”
Kulüp Başkanı Veysel Susar ise, yaz futbol okulunun sezon öncesi altyapı için büyük bir adım olduğunu belirterek, “Altyapıdan yetişen her oyuncu, Kiremithanespor’un geleceğine atılan bir adımdır. Bu yaz futbol okulunda genç yetenekleri arıyoruz” ifadelerini kullandı.
Deneyimli İsimler Görevde
Futbol okulunun başında, tecrübeli teknik adam Kasap Burhan (Burhan Sürer) yer alacak. Eğitim kadrosunda ayrıca Kaleci Antrenörü Süleyman Dalğış ve Antrenör Tarık Hoca da genç sporcularla birebir ilgilenecek.
Başvuru ve İletişim Bilgileri:
• Genel Sorumlu: Aydın Koç — 0537 443 80 30
• Kasap Burhan Hoca: 0543 665 64 60
• Kaleci Antrenörü Süleyman Dalğış: 0532 483 79 22
• Tarık Kokutay: 0551 707 10 87