Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Barış Mahallesi’nde arkadaş grubu arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, sözlü tartışmanın büyümesi üzerine şahıslardan bazıları tabancalarını çekerek ateş açtı. Açılan ateş sonucu 5 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada kavgaya karışan şüphelilerden bazıları olay yerinden kaçtı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Silahlı saldırıda boynuna ve başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Hasan Karaaslan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ayak ve bacaklarından yaralanan 4 kişinin ise hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA