VALİ KÖŞGER YÜREĞİRLİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Yüreğir ilçemizde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek onların talep ve beklentilerini dinledi.

VALİ KÖŞGER YÜREĞİRLİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 12.07.2024
Düzenleme: 12.07.2024 23:06
A+
A-

Çukurova Kalkınma Ajansı’nda ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, muhtarların ilettiği hususlara yönelik istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Vali Köşger, muhtarlar toplantısının 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra yapmaya başladıkları bir program olduğunu ve ilçe ilçe muhtarlarımızla bir araya geleceklerini söyledi.

Bu toplantıda yerel yönetimlerden emniyete, jandarmadan bölge müdürlüklerine kadar ilgili tüm kamu kurumlarının yer aldığını ifade eden Vali Köşger, “Toplantımızda muhtarlarımız söz alıp kendilerini tanıtarak mahalleleri ile ilgili sorunlarını dile getirecekler. Dile getirilen hususlar hangi kurumu ilgilendiriyor ise o kurumun temsilcisi bir çözüm üreterek burada bir cevap verecek. Konu eğer ödenek, program veya proje gerektiren bir şey ise kurum temsilcilerimiz daha sonra planlayıp programlayarak muhtarımızın talebini yerine getirmeye çalışacaklar.” dedi.

Bu toplantı formatında sözün muhtarlarımıza ait olduğunu ifade eden Vali Köşger, “Biz çok fazla konuşmayacağız, muhtarlarınız konuşacak. Muhtarlarımız kendi mahallelerinin, sokaklarının, bağlarının, bahçelerinin, tarlalarının her ne ise sıkıntısı, sorunu ve istekleri bizlere iletecekler. O yüzden konuşmayı fazla uzatmadan ben sözü muhtarlarımıza vermek istiyorum. Zira 107 muhtarımız var Yüreğir’de. Toplantımıza katılım 104. Seyhan ilçemiz nüfus itibariyle daha büyük olmasına rağmen muhtar sayımız Yüreğir’de daha fazla. Şimdi ben muhtarlarımızı dinlemek istiyorum.” dedi.

Toplantının devamında muhtarlar tek tek söz alarak altyapı, ulaşım, sokakların iyileştirilmesi, uyuşturucu ile mücadele, kentsel dönüşüm, elektrik ve okullarla ilgili talep ve beklentilerini anlattı.

Kaynak: Adana Valiliği / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.