VALİ ELBAN’DAN ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ ZİYARETİ

VALİ ELBAN’DAN ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ ZİYARETİ
Yayınlama: 01.10.2022
A+
A-

 

Vali Dr. Süleyman Elban, Pozantı ilçesine gerçekleştirdiği ziyareti Pozantı İmam Hatip Ortaokulu Robotik Kodlama Atölyesi ziyaretiyle sürdürdü.

Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut ile İl Mili Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın da hazır bulunduğu ziyarette atölyeyi gezerek incelemelerde bulunan ve burada gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi alan Vali Elban, içinde bulunduğumuz çağın hızla ilerlediğini, dünya üzerinde teknoloji başta olmak üzere her şeyin hızla geliştiğini ve değiştiğini kaydetti. Yeni nesillerimizin eğitiminin kalitesinin günümüzde çok daha anlam kazandığını belirten Vali Elban, yeni kuşağın dijital çağın gerekleri doğrultusunda yetiştirilmesi gerektiğini bunu sağlamak amacıyla il genelinde birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ve çok önemli bir ilerleme kaydedildiğini belirtti.

4 bilgisayar, 5 Ardunio set, 3 mBos robot, 1 drawing robot, 1 twin set ve akıllı tahtanın bulunduğu ve bugüne kadar açılan kurslarda 80 öğrencinin eğitim aldığı atölyede öğrencilerden yaptıkları projeler hakkında bilgi alan Vali Elban, ürünleri inceleyerek öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.