Vali Elban’dan Polis Haftası ziyareti

Vali Elban’dan Polis Haftası ziyareti
Yayınlama: 10.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve beraberinde ilimizde görevli polisler, Vali Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Elban, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için fedakârca görev yapan tüm polislerimize teşekkür ederek Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutladı.

Vali Elban, sahip olduğu 178 yıllık tecrübesine, eğitimli personeli ve çağın gereksinimlerine uygun teknolojik alt yapıyı da ekleyen Emniyet Teşkilatımızın, yapmış olduğu başarılı çalışmalarla sadece ülkemizde değil, dünya kamuoyunda da adından söz ettirdiğini ve dün olduğu gibi bugün de halkımızın nezdinde saygın bir yerde olduğunu söyledi.

Emniyet mensuplarımızın;  zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili görev anlayışıyla üstlendiği her görevi layıkıyla yerine getirdiğini dile getirten Vali Elban, “Ülkemizin gözbebeği Türk Polis Teşkilatı’mız; asayişten trafiğe, terörle mücadeleden, bağımlılıkla mücadeleye kadar her alanda başarılı hizmetlere imza atmaktadır. Bunun yanı sıra deprem gibi acil afet durumlarında da polisimiz fedakârca çalışmalar ortaya koymaktadır. Tüm polislerimize bu özverili çalışmaları için milletimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür ederek 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.