Vali Elban’dan Art Walk’a övgü

Vali Elban’dan Art Walk’a övgü
Yayınlama: 17.11.2022
A+
A-

 

 

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Kültür ve sanatseverlerin buluştuğu Art Walk-Kilikya’22 Platformunun ülkemizin tarihi ve sanatsal zenginliğinin ortaya çıkarması anlamında önemli olduğunu söyledi. Platform üyelerinin Vali Elban’ı ziyaretine Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu öncülük etti.

Valilik Taş Köprü binasında gerçekleşen ve Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun da eşlik ettiği ziyarette Vali Dr. Süleyman Elban, sanatçılarımızın eserlerinin izlenmesine fırsat vermeye odaklanan bir sanatseverler grubu olan Art Walk-Kilikya’22 sanat girişimi üyelerini Adana’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kültür ve sanatseverlerin buluştuğu Art Walk-Kilikya’22 platformunun ülkemizin tarihi ve sanatsal zenginliğinin ortaya çıkarması, kadim bölgelerinin keşfedilmesi ve tanıtılması açısından çok önemli olduğunu belirten Vali Elban, Adana’nın da köklü tarihiyle ve sanat geçmişiyle ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu ifade etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret Adana’nın medeniyet ve sanat birikimine yönelik yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.

SANATSEVER VALİYE TEŞEKKÜR 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana’ya vizyonu ile büyük değer katan, sanat ve tarih ile yakından ilgilenip destek olan Vali Dr. Süleyman Elban’a Platform üyelerine ve sanata gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.