Vali Elban anaokulu için protokol imzaladı

Vali Elban anaokulu için protokol imzaladı
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Hayırsever İş insanı Ertuğrul Sami Kepme tarafından Sarıçam Buruk Mahallesi’ne yapılacak olan Esin Sultan Anaokulunun protokolü Valilik Toplantı Salonunda imzalandı.

Vali Dr. Süleyman Elban, Hayırsever Er Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Sami Kepme ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ile inşa edilecek olan okul hakkında bir süre görüştü. Görüşmenin ardından Vali Elban, İş insanı Kepme ve İl Milli Eğitim Müdürü Koçak tarafından protokol imzalandı.

İlimizin her bir noktasında eğitim kalitesinin artması, çocukların çağın standartlarına uygun binalarda eğitim görebilmesi için azami gayret içerisinde olduklarını belirten Vali Elban, yapılan bu yatırımlar sayesinde çocukların eğitime katılım oranına ciddi oranda katkı sağlanacağına vurgu yaptı.

Hayırsever vatandaşlarımızın desteklerinin eğitimin kalitesinin artması noktasında çok önemli olduğunu söyleyen Vali Elban, okulun yapımına katkı sağlayan Hayırsever Er Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Sami Kepme’ye teşekkür ederek okulun ilimize hayırlı olmasını diledi.

Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan 8 Derslikli Esin Sultan Anaokulunun % 100’ü Hayırsever Er Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Sami Kepme tarafından anahtar teslimi olmak üzere, 160 öğrenci kapasiteli öğrenci binası, saha tanzimi ve çevre duvarı yaptırılarak kullanma hakkı Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.