ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANILDI

ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANILDI
Yayınlama: 14.09.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Ülkü Ocakları; 12 Eylül Askeri Darbesi’nin 42.yıldönümünde, Ülkücü Şehitleri Anmak için, Sarıçam Kültür Merkezi’nde toplantı düzenledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Ülkücü Şehitler için dualar edildi.

Anma etkinliğine; MHP Genel Merkez Başkan Danışmanlarından ve Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy; ülkücü şehitlerin tarihin akışına yön verdiklerini, yaşadıkları dönemlere fedakarlıklarıyla nüfus ettiklerini belirterek, “O’nlar davamızın şeref nişaneleridir” dedi.

“Bizler Ülkücü kadrolar olarak bastığımız yeri sadece  toprak olarak görmedik ve görmeyecegiz. Toprağın altında binlerce kefensiz yatanı aklımızdan çıkarmayacağız” diyen Tutsoy, Ülkücü şehitlerin fedakarlıklarının; dünyadaki hiçbir makam ve mevki ile mukayese edilemeyeceğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.