Adana U-15 Ligi’nde final heyecanı tamamlandı, şampiyon ve Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımlar belli oldu. Oynanan final müsabakaları sonucunda Kanaryaspor şampiyonluğa ulaşırken, Seyhan Belediyespor ligi ikinci sırada tamamladı. Hedef 01 Gençlikspor üçüncü, Pars FK ise dördüncü oldu.

Baklalıspor'da yeni sezon öncesi gözler Başkan Murat Mert'te
Baklalıspor'da yeni sezon öncesi gözler Başkan Murat Mert'te
İçeriği Görüntüle

Bu sonuçlarla birlikte Kanaryaspor, Seyhan Belediyespor, PARS FK ve Hedef 01 Gençlikspor, Adana’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı.

Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyaları; ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı ve spor camiasının temsilcileri tarafından takdim edildi.

Ulun: “Adana futbolu güçlü bir altyapıya sahip”

Törende konuşan ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, altyapı liglerinin önemine dikkat çekerek, “Bugün burada çok güzel bir tabloya şahit olduk. Genç sporcularımızın ortaya koyduğu mücadele bizleri gururlandırdı. Adana futbolu altyapıda her geçen gün daha da güçleniyor. Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek takımlarımıza güveniyoruz” dedi.

Ulun, mücadele eden tüm takımları tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı temsil edecek ekiplerin başarılı sonuçlar alacağına inandıklarını ifade etti.

Organizasyon, sporcuların ve teknik heyetlerin büyük alkış aldığı kupa töreniyle sona erdi.

Muhabir: Mahmut Aydın