Muhtar Güngör’den mahallelilere ve Yeşilay’a teşekkür
Muhtar Güngör’den mahallelilere ve Yeşilay’a teşekkür
İçeriği Görüntüle

Adana’da altyapı futbolunun önemli organizasyonlarından biri olan U-11 Ligi, Adana 01 FK ile Yüreğir Demirspor arasında oynanan açılış karşılaşmasıyla başladı. Gündüz Tekin Onay Stadı’nda oynanan müsabaka öncesinde tören düzenlendi.

Tören kapsamında Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr. Ahmet Bozan, karşılaşma öncesinde iki takımın sporcularına ve maçın hakemine çiçek takdim etti.

U 11 Ligi Adana’da Başladı En Keyifli Lig1

Bozan: “En keyifli lig başladı”

ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan, U-11 Ligi’nin çocukların futbol sevgisini geliştirmesi açısından önemli olduğunu belirterek, “U-11 Ligi, amatör futbolun en keyifli ve en özel liglerinden biridir. Bu yaş grubunda çocuklarımız hem spor yapmanın hem de takım ruhunun değerini öğreniyor. Tüm takımlarımıza ve evlatlarımıza sağlıklı, centilmence ve keyifli bir sezon diliyorum” dedi.

U 11 Ligi Adana’da Başladı En Keyifli Lig2

Spor severlere davet

Açılış törenine ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MÜSADER Başkanı Ragıp Okur ve ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çelik de katıldı.

U-11 Ligi karşılaşmaları Gündüz Tekin Onay ve Tevriz Dura statlarında oynanacak. Yetkililer, minik futbolcuların mücadele edeceği karşılaşmaları izlemek üzere tüm spor severleri tribünlere davet etti.

Muhabir: Sevil Çakmak