Türkmenbaşı bulvarında altgeçit yapımı tüm hızıyla devam ediyor

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Geçtiğimiz günlerde inşaatına başlanan Türkmenbaşı bulvarındaki altgeçit yolunun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat sebebi ile yan tali yolların kapanması...

Türkmenbaşı bulvarında altgeçit yapımı tüm hızıyla devam ediyor
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Geçtiğimiz günlerde inşaatına başlanan Türkmenbaşı bulvarındaki altgeçit yolunun yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat sebebi ile yan tali yolların kapanması trafiğin sıkışmasına neden olduğundan vatandaşlar kadar toplu taşıma araçlarınında bu konuda şikayetlerini ne kadar dile getirseler de bittiği zaman yetkililer Kuzey-Güney hattında kesintisiz trafik akışının çok rahatlayacağını belirtiyorlar.

Türkmenbaşı ile belediye evleri kavşağının da yapımı da tamamlandığında araçların bu konuda çok rahat giriş çıkış yapabileceklerini ifade eden yetkililer “Bu bulvara altgeçidin olması çok geç alınmış bir karar ve daha önce yapılmış olsa buradaki trafik akışı son derece rahat bir ortamda gidiş geliş yapılabilirdi. Bu yüzden çarşı kısmından yoğun trafiğin olduğu saatlerde Türkmenbaşı bulvarı inşaat bittiği zaman tüm sıkıntılarının ortadan kalkacağını” belirttiler.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.