U12 Ligi’nde liderlik mücadelesi veren Torosspor, Gündüz Tekin Onay Tesisleri’nde oynanan maçta Mavi Şimşeklerspor’u 6–0 mağlup ederek haftayı fırtına gibi tamamladı.
Takımın gollerini Aras Doğan (3), Mahmut Taha Akıllıoğlu, Batuhan Kılınç ve Doğukan Aladağ kaydetti. Bu sonuçla Torosspor liderliğini sürdürdü.
“Bu çocuklar sadece kazanmayı değil, gelişmeyi de öğrendi”
Maç sonunda konuşan Antrenör Ali Gürsoy, öğrencilerinin performansından duyduğu gururu dile getirdi:
“Oyuncularım sahada hem mücadele etti hem keyif verdi. Her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Bu takım sadece kazanmayı değil, gelişmeyi de öğreniyor. Disiplinli çalışmanın ve birlikte hareket etmenin karşılığını sahada alıyoruz.”
“Torosspor, altyapının gururu”
Kulüp Başkanı Mustafa Yürür ise genç futbolcuların başarısından duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti:
“Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Torosspor olarak sadece futbol değil, karakter de yetiştiriyoruz. Altyapıya yaptığımız yatırımın meyvelerini almaya başladık. Her biriyle gurur duyuyoruz.”
Torosspor U12 takımı, aldığı farklı galibiyetle moral depolarken zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.





