TARZ’da yok yok!

TOROS(Özel Haber) Ahmet Gerçek/Songül Bulut - Çakmak Caddesi, Çakmak Plaza arkası, Kültür ve Sanat Sokağı’nda Adanalılara hizmet veren Tarz Collezion, bol çeşit ve kaliteli ürünlerle...

TARZ’da yok yok!
Yayınlama: 27.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Ahmet Gerçek/Songül Bulut – Çakmak Caddesi, Çakmak Plaza arkası, Kültür ve Sanat Sokağı’nda Adanalılara hizmet veren Tarz Collezion, bol çeşit ve kaliteli ürünlerle ön plana çıkıyor.

Bay ve bayanlar için akıllı saatler, çantalar, çeşitli cüzdanlar, bay ve bayan takı çeşitleri, valiz çeşitleri, halhal, baskılı kupa bardaklar, hediyelik eşyalar, çakmak çeşitleri ve doğum günü malzemeleri gibi çok sayıda ürün Tarz Collezion’da satışa sunuluyor.

7’den 70’e herkesi bekleyen Tarz Collezion‘da hediyelik eşyalarda yok, yok.Çek imlerini yaptığımız Tarz Collezion’da işletme adına Enes Akgün ce dostları olan Narin Cafe’nin işletme sahibi Mehmet Özyeşil ile dostluklarını herkese gösterdiler.

Tarz Collezion’a Kuruköprü Mh.Çakmak Plaza arkasında No:20 Seyhan/Adana adresinden, Enes Akgün:05528086823 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.