SUSAR: BUNDAN SONRA BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

SUSAR: BUNDAN SONRA BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
Yayınlama: 24.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Amatörce Spor Kulüp Başkanı Murat Susar sporun ve sporcunun daima yanında olup imkanlar dâhilinde desteğini esirgemeyeceğini söyledi. Spor medyasıyla bir araya gelen Susar, “ Gençlik bizim için çok büyük bir önem taşımakta. Bunun içinde her zaman sporun içinde olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Amatör Spor kulüplerinin çok zor şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Amatörce Spor Kulüp Başkanı Murat Susar, “ Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan spora yöneltmek adına çok önemli bir misyon üstlenen kulüp yöneticilerimize mutlak suretle yardımcı olunmalıdır. Devletimizin, mülki amirlerimizin ve iş idamlarımızın desteğini arttırması gerekiyor” diye konuştu. Öz Adana Patlican Kebapta basın mensupları ile bir araya gelen çiçeği burnunda başkan Murat Susar, destlerinden dolayı gazetecilere teşekkür ederek zaman zaman bir araya gelmek istediklerini dile getirdi.

Amatörce spor kulübü olarak başarıdan ziyade spor yapan genç sayısını arttırmayı, geleceğin sporcularını yetiştireceklerini belirten Başkan Susar, “ Bunun içinde büyük bir uğraş vermekteyiz. Yönetim kurulu üyelerimiz ile devamlı bir araya gelerek istişare yapıyoruz. Tek bir amacımız bulunmakta. Oda, Adana sporunun daha iyi noktalara gelmesi. Önce disiplin, diyerek yola çıktık. Kısa sürede önemli başarılara imza attık. Kick Boks ve Muaythai branşlarında 3 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü alarak geleceğin sporcularını yetiştirmeyi amaçlıyoruz. ” diye konuştu. Yemekte, Amatörce Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Ramazan Furkan Baysal ile Genel Menajer Şehmus Baysal’da yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.