Soner Çetin zirveyi bırakmıyor

Soner Çetin zirveyi bırakmıyor
Yayınlama: 06.11.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, son yapılan kamuoyu araştırmasında bir kez daha Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi. Soner Çetin daha önce de çeşitli araştırma şirketlerinin yaptığı araştırmalarda 11 kez en başarılı belediye başkanı seçilmiş, birçoğunda da ilk üç sırada yer alarak kürsüdeki yerini bırakmamıştı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ALF Araştırma Şirketinin yaptığı kamuoyu araştırmasında Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi.
ALF Araştırma Şirketi 20 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında 14 bin 200 kişiye çatı araştırma yöntemiyle 30 büyükşehirdeki ilçelerde memnuniyet araştırması yaptı. Katılımcılara geçtiğimiz yerel seçimlerden bu yana belediye başkanının performans, belediye hizmet kalitesi ve halkla iletişimine yönelik sorular soruldu ve en yüksek oranı alan 10 belediye başkanı sıralandı.

Buna göre Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yüzde 63,5 oranıyla Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i; Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu takip etti.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin daha önce de farklı kamuoyu şirketlerinin yaptığı
araştırmalarda 11 kez Türkiye’nin en başarılı ilçe belediye başkanı olmuş, 3 kez ikinci, 3 kez de üçüncü sırada yer almıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.