ŞİMŞEK, ADIM ADIM AVRUPA’YA

ŞİMŞEK, ADIM ADIM AVRUPA’YA
Yayınlama: 09.05.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – Süper Ligdeki temsilcimiz Adana Demirspor, ligde aldığı istikrarlı sonuçlarla taraftarlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mavi-Lacivertli ekip, adım adım Avrupa hedefine yürüyor.

TARAFTARLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Evinde 6’da 6, toplamda üst üste 5. galibiyetine imza atan Mavi-Şimşekler, deplasmanda kozlarını paylaşacağı ligin flaş ekiplerinden Karagümrük karşısında da serisini sürdürmek istiyor. Futbolcularıyla gurur duyduğunu belirten Teknik Direktör Vincenzo Montella, “Taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Kulübümüz için de çok gurur duyuyorum. Çünkü gerçekten doğru noktalara geliyoruz hep beraber” dedi.

ŞİMŞEK HÜCUMDA ÇOK ETKİLİ
Adana Demirspor, ligde 66 golle en çok gol atan 3. takım olarak hücum hattıyla dikkatleri üzerine çekti. Adana ekibinde Alanyaspor maçını da boş geçmeyen Cherif Ndiaye, 7 gole ulaştı. Maça 2 gol, 1 asistle damga vuran Belhanda da 10 gol, 6 asistle takımın en skoreri oldu. Akdeniz derbisinde attığı golle bu sezon 7. golüne imza atan Yusuf Sarı’yla yine 5 asistli Stambouli, 7’şer golü bulunan Onyekuru ve Akintola ile 8 gol, 4 asistle oynayan Badou Ndiaye, İtalyan hocanın Karagümrük deplasmanında en büyük kozları olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.