Şiddetin hiçbir türüne hoşgörü yok

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yerel Yönetimlerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Duyarlılığı Kapasitesinin Arttırılması Yolunda En İyi Uygulama kategorisinde Adana Büyükşehir Belediyesi, “Çalışanlara Yönelik Hane İçi Şiddet Politika Rehberi” ile...

Şiddetin hiçbir türüne hoşgörü yok
Yayınlama: 08.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yerel Yönetimlerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Duyarlılığı Kapasitesinin Arttırılması Yolunda En İyi Uygulama kategorisinde Adana Büyükşehir Belediyesi, “Çalışanlara Yönelik Hane İçi Şiddet Politika Rehberi” ile ödül aldı.

SODEV ve Olof Palme İnternational Center tarafından düzenlenen Cinsiyet Eşitlikçi Dönüşüm Ödülleri’nin “Yerel Yönetimlerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Duyarlılığı Kapasitesinin Artırılması Yolunda Sunulan En İyi Uygulama” kategorisinde Adana Büyükşehir Belediyesi, Çalışanlara Yönelik Hane İçi Şiddet Politika Rehberi” ile ödül aldı.

Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV), Türkiye çapındaki belediyelerin cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik, İsveç merkezli Olof Palme International Center iş birliğiyle organize edilen Cinsiyet Eşitlikçi Dönüşüm Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul’da yapılan ödül törenine SODEV yöneticilerinin yanı sıra Türkiye çapındaki çok sayıda belediye başkanı, yöneticileri ve çalışanları katıldı. Türkiye’nin sosyal demokrat belediyelerinin kentsel hizmetlerinde toplumsal cinsiyet eşitliği ve özgürlük ilişkisinden hareketle kadınların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda toplumsal statülerini yükseltmek, korumak, sorunlarının çözülmesine ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak ve kadınların toplumun her alanında güçlenmesine destek olmak amacıyla sunulan en iyi uygulamalar ödülleri 13 kategoride dağıtıldı.

Yerel Yönetimlerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Duyarlılığı Kapasitesinin Arttırılması Yolunda En İyi Uygulama kategorisinde Adana Büyükşehir Belediyesi, “Çalışanlara Yönelik Hane İçi Şiddet Politika Rehberi” ile ödül aldı. Ödül Törenine Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli ile ilgili bürokratlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.