Seyhan Belediyesi, ara tatil döneminde çocuklara keyifli anlar yaşatacak bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Müzik ve dansın yer aldığı “Bir Ağaç Masalı” adlı çocuk oyunu, 15 Mart Pazar günü saat 13.00’te Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Çocuklar İçin Masalsı Bir Sahne
Doğanın kalbinde geçen ve eğlenceli anlatımıyla dikkat çeken “Bir Ağaç Masalı” adlı oyun, minik izleyicileri masalsı bir yolculuğa çıkaracak. Müzik ve dansın eşlik ettiği oyun, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
Ara tatilde düzenlenen etkinliğin, çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşmasına katkı sağlaması hedefleniyor.
Minik İzleyicilere Davet
Seyhan Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, etkinliğin 15 Mart Pazar günü saat 13.00’te Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği belirtilerek tüm çocuklar ve aileleri davet edildi.
Belediye yetkilileri, minik izleyicilerin müzik ve dansla zenginleştirilen bu renkli çocuk oyununda keyifli bir gün geçireceğini ifade etti.




