Seyhan Rotary’den örnek davranış

Seyhan Rotary’den örnek davranış
Yayınlama: 28.10.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Seyhan Rotary Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ilkokul ve ortaokul çocuklarıyla birlikte kutladı. Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Tolga Akman, konserden elde edilen gelirin Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Çocuk Onkolojisi bölümünde uzun dönem yatan çocukların ihtiyaçlarında kullanılacağını söyledi. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Senfoni Orkestrası konserine köylerden 600 öğrenci katıldı ve ilk defa senfoni ile tanıştılar. Seyhan Rotary Kulübü tüm çocuklara bot, mont, kazak, çorap ve eldivenden oluşan kışlık giysi yardımında bulundu.

Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Tolga Akman, “Ciddi bir projeyi gerçekleştirdik. 600 köy çocuğumuz konsere geldi senfoni ile tanıştılar, çok eğlendiler. Cumhuriyet Marşları, şarkılar söylendi. Enstrümanlar tanıtıldı ve orkestra yönettiler. Sonunda da tamamına kışlık giysi ve kışlık bot yardımı yapıldı” dedi.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Başkan Tolga Akman, “Seyhan Rotary Kulübü olarak yaklaşık 3 aydır üzerinde çalıştığımız bu güzel konser projemizin  gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire başkanı Mahmut Göğebakan’a, Çukurova Devlet Senfoni orkestrası şefi Eray İnal’a tüm sanatçılarımız ve koromuza, Seyhan Kızılay şube müdürü Reşat Karaca ve tüm çalışma arkadaşlarına, bu proje için gecesini gündüzüne katan sevgili eşim Ece Akman’a, biz kulüp üyelerinden daha çok emek sarf eden tüm değerli eşlerimize, sponsorlarımıza, bizleri madden ve manen destekleyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu ve mutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.