Seyhan Rotary’den 29 Ekim hazırlığı

Seyhan Rotary’den 29 Ekim hazırlığı
Yayınlama: 14.10.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Seyhan Rotary Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ilkokul ve ortaokul çocuklarıyla birlikte kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Tolga Akman, “24 Ekim Pazartesi günü saat 15.30’da Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Senfoni Orkestrası konser etkinliğimiz olacak. 600 kişilik salonda Çukurova Symhonic Senfoni Orkestrası ve korosu ile Cumhuriyet Marşları, türküler, bazı klasik müzik eserleri söylenecek ve çalınacak. Sanatseverlere ve tüm dostlara çağrımız  ‘Bir bilet al 2 çocuğa ışık ol” dedi.

Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Tolga Akman, etkinlik ile ilgili şu açıklamayı yaptı: ROTAmız NOTAlar. Ulu Önder Atatürk’ten armağan olan, ülkemizde her yıl coşkuyla kutladığımız  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Adana’da daha geniş kitlelerle, özellikle ilkokul ve ortaokul çağındaki köy çocuklarımızla kutlamak üzere yola çıkılmış bir projedir.

Adana Seyhan Rotary kulübü ve eşleri olarak  ihtiyaç sahibi, merkeze uzak ve sanatsal etkinlikleri belki sadece televizyonda görerek öğrenmiş ya da hiç öğrenememiş, bazıları mevsimlik tarım işçisi olan ailelerin çocuklarına ulaşarak, onlara sanatı ve sanatçıyı sevdirmek, klasik müziği canlı dinletmek, doyasıya ve coşkuyla bir Cumhuriyet Bayramı yaşatmak için yola çıktık. Belki bir hayali gerçekleştireceğiz, belki de bir çocuğun hayatına dokunacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.