Seyhan Muhtarlar dernek seçiminde Başkan Feridun Dağlık güven tazeledi

Seyhan Muhtarlar dernek seçiminde  Başkan Feridun Dağlık güven tazeledi
Yayınlama: 03.12.2022
A+
A-

Adana Seyhan Muhtarlar derneğinin 1.olağan genel kurul seçimi muhtarların yoğun katılımı ile Seyhan Belediyesi Rıza Akın Kültür merkezinde yapıldı.

 

Geçtiğimiz gün Adana Seyhan Muhtarlar derneğinin 1.Olağan Genel kurul seçiminde tek liste adayı mevcut başkan ve aynı zamanda Hurmalı mahallesi muhtarı olan Feridun Dağlık güven tazeleyerek tekrar seçildi.

Seyhan belediyesi Rıza Akın Kültür merkezinde yapılan Seyhan Muhtarlar derneğinin 1.Olağan Genel Kurul seçiminde tek liste adayı Mevcut başkan Feridun Dağlık tüm oyları alarak yeniden başkan seçildi. Oylama bittikten sonra yapılan sayım ile üyelerin tamamının oylarını alan Seyhan Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Hurmalı mahallesi muhtarı  Feridun Dağlık bir konuşma yaparak tüm meslektaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi “Öncelikle bu günümüzde yalnız bırakmayan muhtar arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seçimimiz Seyhan ilçemize hayırlı olmasını ve bundan sonra Seyhan ilçe muhtarları olarak yapacağımız çalışmalarımızla, projelerimizle daha güzel bir Seyhan ilçesi yaratmak olacaktır. Mevcut belediyelerimizle uyum içinde çalışacağımıza ve halkımızın istekleri doğrultusunda sorunları çözmek için hizmet etmeye devam edeceğini belirterek konuşmasını sürdüren Dağlık muhtar arkadaşlarımızın da sorunlarını gerektiği kadar savunarak eksik olan malzeme olsun, muhtarlık binası olsun bunların hepsini yaptırmaya çalışacağız” dedi.

Adana Seyhan Muhtarlar derneğinin 1.Olağan Genel kurul seçiminde tekrar seçilen Mevcut başkan Feridun Dağlık başkanlığa seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Başkan Yardımcısı Şahin Özbingöl,Genel sekreter Nevin Biçer, Sayman Şehmuz Demir, Hüseyin Güler, Ahmet Gündeş, Ata Dağlı, Recai Ünver, Mehmet Reşit Kardaş, Tolga Yıldırım.

Yedek Üyeler; Necati Kıpçak, Aydoğan Kerse, Mehmet Şirin Doru, Hakan Arınkal, Ali Yaylalı, Aytaç Tok, Mehmet Yıldırım, Ercan Karaoğlan, Ercan Gezer, Mevsim Sarp.

Denetleme Kurulu;Hasan Süyüm,Salih Yardım, Ali Çokörekler.Yedek Üyeler ,Ali Bölükbaşı,Cemal Gümüşdamla,Cahit Kurt oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.