Seyhan HEM’den Aile Okulu Projesi seferberliği

Seyhan HEM’den Aile Okulu Projesi seferberliği
Yayınlama: 19.01.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Milli Eğitim Bakanlığı kapsamında Aile Okulu Projesi kapsamında eğitimlerin Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Adana, Şanlıurfa ve Erzurum olmak üzere 7 ilde devam Aile Okulu Eğitim Projesi Seyhan Halk Eğitim Merkezi tarafından  Seyhan HEM’e bağlı mahallelerde bulunan okullarda devam ediyor. Aile Okulu Eğitici Eğitimini tamamlayan öğretmenlere ise sertifika veriliyor.

PETROL OFİSİ İLKOKULUNDA SERTİFİK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Bu nedenle Seyhan Petrol Ofisi İlkokulunda Eğitimini tamamlayan öğretmenlere sertifika töreni düzenlendi. Sertifika  törenine ; Milli Eğitim Adana İl Müdürü Yaşar Koçak ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın takdim etti.  Sertifika törenine ; Seyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, Petrol Ofisi İlkokulu  Müdürü Necati Avan, başta olmak üzer çok sayıda öğretmen katıldı.

 MİLLİ EĞİTİM ADANA İL MÜDÜRÜ YAŞAR KOÇAK ; PROJENİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ 

Milli Eğitim Adana İl Müdürü Yaşar Koçak  Aile Okulu Projesi kapsamında eğitimlerin Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Adana, Şanlıurfa ve Erzurum olmak üzere 7 ilde devam ettiğini ifade ederek,  “ 0-18 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programı” kapsamında yapılacak eğitim çalışmalarıyla ülke genelinde bireylerin anne babalık becerilerinin geliştirilmesi ve böylece aile içi ilişkilerin güçlendirilmesi yoluyla çocuğun ve ergenin var olan potansiyelini kullanmasını sağlamak amaçlanmaktadır.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.