Seyhan Belediyesi, 2026 yılı birinci taksit dönemine ait vergi ödemeleriyle ilgili vatandaşlara önemli bir duyuru yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi ödemelerinde son günün bugün olduğu bildirildi.

Vatandaşların işlemlerini gecikmeye bırakmamaları gerektiği belirtilirken, ödemelerin belediye veznelerinin yanı sıra online sistemler üzerinden de gerçekleştirilebileceği ifade edildi.

Aladağ'da yıllardır beklenen sorun çözüldü! Madenli Mahallesi suya kavuştu
Aladağ'da yıllardır beklenen sorun çözüldü! Madenli Mahallesi suya kavuştu
İçeriği Görüntüle

Belediye tarafından paylaşılan bilgilendirmede, veznelerin saat 09.00 ile 17.30 arasında açık olacağı kaydedildi. Ayrıca vatandaşların ödemelerini Seyhan Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden ya da e-Devlet sistemi aracılığıyla kolaylıkla yapabileceği belirtildi.

Seyhan Belediyesi açıklamasında, “Değerli yurttaşlarımız; Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergisi ödemeleriniz için son gün bugün” ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, son gün yoğunluğu yaşanmaması adına vatandaşların işlemlerini erken saatlerde tamamlamaları çağrısında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi