Seyahat Ederken Otel Odanızda Çamaşır Yıkama İpuçları!

Uzun bir tatile hazırlanmak, tüm yolculuk boyunca sizi idare edecek kadar kıyafet paketleyip paketlemediğinizi belirlemenin çok bilindik bilmecesiyle uğraşmayı gerektirir.

Seyahat Ederken Otel Odanızda Çamaşır Yıkama İpuçları!
Yayınlama: 28.07.2024
A+
A-

“Her ihtimale karşı” gardırobunuzun yarısını yanınızda götürmeye meyilli olabilirsiniz, ancak bu yalnızca aşırı paketlemeye ve ardından fahiş bagaj ücretleri yüküne yol açabilir. Yeterince kıyafet paketlemek ve yol boyunca kıyafetlerinizi yıkamak hala yapılacak en iyi şeydir, ancak otel çamaşırhanesine bir servet harcamak veya çamaşırhanelerde değerli tatil zamanınızı ayırmak istemezsiniz. Ayrıca, yurtdışında self-servis çamaşırhane tesisleri bulmak kolay değildir.

Çamaşırhanelerin rahatlığını öven Uzmanların, İlk tavsiyesi, hafif bavul hazırlayarak ve yıkanması kolay giysiler seçerek gelecekteki kendiniz için işleri kolaylaştırmanızdır. Bu giysiler genellikle koyu renkli, çabuk kuruyan ve ek ütü gerektirmeyen giysilerdir. Sorunsuz bir çamaşır yıkama deneyimi sağlamak için, seyahatinizden önce evde “ıslak prova” yapmanızı ve yanınıza almayı planladığınız giysileri elde yıkayarak çamaşır makinesi olmadan yıkamanın ne kadar kolay (veya zor) olduğunu ölçmenizi öneriyor.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.