Şehit asker Demirspor’un alt yapı oyuncusu çıktı

Şehit asker Demirspor’un  alt yapı oyuncusu çıktı
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şehit olan 4 askerden biri olan Uzman Çavuş Harun Yıldırım’ın bir dönem Adana Demirspor alt yapı oyuncusu olduğu ortaya çıktı.

Bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen Pençe-Kilit operasyonu kapsamında Osmaniyeli Piyade Uzm. Çvş. Fatih Kalkan, Niğdeli P. Uzm. Çvş. Savaş Borlu, Mersinli P. Uzm. Çvş. Harun Yıldırım ve Tokatlı P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan Ağıl’ın şehit olduğu açıklandı. Şehitlerin baba ocağına ateş düştü.

Bu arada Mersinli şehidin süper lig Takımlarından Adana Demirspor alt yapısında oynadığı daha sonra uzman çavuş olduğu ortaya çıktı. Şehitlerin yarın yapılacak törenin ardından memleketlerine uğurlanıp toprağa verileceği öğrenildi.

Adana Demirspor sosyal medya hesaplarından, “Pençe-Kilit Operasyonu’nda çıkan çatışmada şehit olan, bir dönem Adana Demirspor alt yapısında da oynayan Uzm. Çvş. Harun Yıldırım’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.” mesajını paylaştı.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.