Sarıeroğlu:Dünyayla rekabet etmeye devam ediyoruz

Sarıeroğlu:Dünyayla rekabet etmeye devam ediyoruz
Yayınlama: 26.12.2022
A+
A-

 

(AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, güçlü bir hazırlık içinde olduklarını belirterek “Bir yandan yatırımlarımıza, üretmeye, dünyayla rekabet etmeye devam ediyoruz, diğer taraftan iddialı projelerimizi yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Sarıeroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve diğer ilgililerin de katılımıyla Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, parti teşkilatlarının büyük bir aile olarak, emekle çalıştığını söyledi.

AK Parti’nin en iyi bildiği şeyin çalışmak olduğunu ve var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Sarıeroğlu, “Türkiye’nin 100. yılının bütçesini yapmak AK Parti kadrolarına nasip oldu. 21. bütçemizi yaptık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 5. bütçesini gerçekleştirdik. İnşallah Türkiye’nin ikinci yüz yılına girdiğimiz 2023 yılında Cumhuriyet’imizin 101. bütçesini de yine inşallah bu kadrolara Allah nasip edecek. Biz yürekten, gönülden inanıyoruz.” diye konuştu.

Sarıeroğlu, çok önemli süreçten geçildiğini belirterek ülke, millet ve vatan için gayret ettiklerini dile getirdi.

Toplantıda, AK Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Mehmet Şükrü Erdinç ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay da konuşma yaptı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.