SARIÇAM’DA GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SARIÇAM’DA GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Yayınlama: 09.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Sarıçam Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde, gerçekleştirilen geleneksel “Çocuk Oyunları Kukla ve Karagöz Şenliği” büyük ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle, Sarıçam Belediyesinin ev sahipliğinde çocuklara yönelik geleneksel “Çocuk Oyunları Kukla ve Karagöz Şenliği” düzenlendi. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan şenlikte geleneksel Karagöz gösterisi, kukla gösterisi ve müzikal gösterileri izleyen çocuklar gönüllerince eğlendi.

  Sarıçam Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, yaklaşık dört bin çocuğun izlediği gösteriye çocuklar kadar ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatları ve Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile düzenledikleri etkinliğin beklenenden fazla ilgi görmesinin, kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Gedik, Sarıçam Belediyesi olarak önümüzdeki dönemde, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.