Sarıçam Belediyesi’nden spor kompleksi

Sarıçam Belediyesi’nden spor kompleksi
Yayınlama: 09.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Sarıçam Belediyesi “Spor Kenti Sarıçam ” sloganıyla gençlerin spor yapmasına imkân sağlayacak yeni bir tesisin daha temellerini attı. İçerisinde bir adet portatif yüzme havuzu, bir adet standart halı saha, çok amaçlı saha, bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanlarının bulunacağı tesisin kısa süre içerisinde açılması planlanıyor.

Sarıçam Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleri ile Şahintepe Mahallesi’nde yeni bir spor kompleksi açıyor. İçerisinde bir adet portatif yüzme havuzu, bir adet standart halı saha, çok amaçlı saha, bisiklet yolu,yürüyüş yolu, fitness ve çocuk oyun alanının bulunacağı kompleksin temelleri bugün düzenlenen törenle atıldı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, temel atma töreninde yaptığı açıklamada, “Spor Kenti Sarıçam” sloganı ile yaptıkları çalışmalar kapsamında ilçelerine yeni bir spor tesisi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

“SARIÇAM’A HER YÖNÜ İLE MÜKEMMEL BİR TESİS KAZANDIRIYORUZ”

Şahintepe Mahallesi’ne yapacakları tesisin her yönü ile mükemmel bir tesis olacağının altını çizen Başkan Uludağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi “ Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın destekleri ile Şahintepe Mahallemize kazandıracağımız tesis her yönü ile mükemmel bir tesis olacak. Burada içerisinde soyunma odalarının bulunduğu, bir adet portatif yüzme havuzu, bir adet standart halı saha, çok amaçlı saha, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, fitness ve çocuk oyun alanlarımız olacak. Burası Şahintepe Mahallemize ve Sarıçamımıza yakışan bir tesis olacak. Yaptığımız planlama doğrultusunda tesisimizin çok yakında açılışını yapmayı planlıyoruz. Şimdiden yaptığımız bu tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.