SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM ŞENLİK

SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM ŞENLİK
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Sarıçam Belediyesi açtığı yaz spor okullarında eğitim gören öğrenciler için muhteşem bir etkinlik düzenledi. Çukurova Üniversitesi Futbol Sahasında gerçekleştirilen çocuk oyunları spor şenliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdiler.

‘Spor Kenti Sarıçam’ sloganı ile sportif faaliyetlerine yaz boyunca devam eden Sarıçam Belediyesi, yaza unutulmaz bir etkinlikle veda etti. Yaklaşık dört bin beş yüz öğrencinin aileleri ile katıldığı organizasyonda, birbirinden renkli oyunlar, palyaço sihirbaz,  buble show (köpük balon gösterisi), yüz boyama gösterileri ve geleneksel oyunlar gibi birçok etkinlik gerçekleştirildi.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte bir konuşma yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyük ve güçlü Türkiye için, sadece bilim ve teknoloji alanında gelişmeler elde etmenin yeterli olmadığına dikkati çekti. Her açıdan sağlıklı çocuklar yetiştirilebilmesine bir nebze olsun katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdikleri etkinlikle, bilim ve teknikteki gelişmeleri ortaya koyacak ruhen ve bedenen sağlıklı bireyleri yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Günümüzde insanı odağına alan sosyal bilim yaklaşımlarına ihtiyaç bulunduğunu belirten Başkan Uludağ gerçekleştirdikleri bilimsel hassasiyete dayalı ve hep birlikte spor oyunlarıyla eğlendiğimiz bu çalışmayla mutlu, huzurlu ve her açıdan sağlıklı çocuklar yetiştirilebilmesine bir nebze olsun katkı sunmak istediklerine vurgu yaptı.

Daha sonra Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile birlikte alanı dolaşan Başkan Bilal Uludağ, çocuklarla wantrolog gösterisini (kukla gösterisi) izledi, çocukların oyununa eşlik etti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Şenlik sonunda Başkan Uludağ ve Çintimar çevre bilincini aşılamak adına alanda çöp topladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.