Sana Vadettiğim her şey, Epsilon’dan çıktı

Sana Vadettiğim her şey, Epsilon’dan çıktı
Yayınlama: 20.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Polisiye türüne taptaze bir soluk getiren Dolores Redondo’nun, İspanya’nın en seçkin edebiyat ödüllerinden biri olan Premio Planeta’ya layık görülen sürükleyici romanı Sana Vadettiğim Her Şey, Epsilon logosuyla raflarda okurlarını bekliyor. Sinematografik niteliği, zekice kurgusu ve karakterlerinin psikolojik derinliğiyle polisiye türünün en iyi örneklerinden biri olan romanda, İspanya’nın enfes doğasına dair tasvirler, kötülüğün izini masumiyetle sürerken okura derin nefesler aldırıyor. Sana Vadettiğim Her Şey, her şeyden ve herkesten şüphe ederek erişilen gerçeğin, acı olduğu kadar görkemli de olan yüzünü görmesi için okuru kışkırtıyor.

Dolores Redondo, 2014’te tamamladığı Baztán üçlemesinin ardından yazdığı Sana Vadettiğim Her Şey ile 2016’da en prestijli roman ödüllerinden Premio Planeta’yı kazanarak popülerliğinin zirvesine ulaştı. Karakterlerine yaşattığı psikolojik travmaların gerilimini psikanalitik çözümlemelerle ustaca kurgulayarak polisiye türüne taptaze bir soluk getiren Redondo’nun Sana Vadettiğim Her Şey adlı romanı, Epsilon logosu ve Kübra Tekneci’nin çevirisiyle Türkçe’de okurlarla buluşuyor.

Manuel Ortigosa, bir sabah sakin sakin oturmuş kitabını yazarken kapı ısrarla çalınmaya başlar. Küfrederek kalkıp kapıyı açtığında tüm hayatını alt üst edecek bir haber alır. Bu haberle Manuel, edebiyat, sükûnet ve aşkla ışıldayan hayatından, kötülüğün ve zenginliğin kirli karanlığının sindiği bambaşka bir hayata adım atar. Karanlığın içinde çaresizce yol almaya çalışırken beyaz gardenyaların masumiyeti ve gerçeğin izinde bir polisin dostluğu dışında sığınacağı hiçbir şey yoktur.

Bu iki sığınak ona yeter, Manuel kararlıdır: “Gerçek orada bir yerde ve izi sürüldüğü müddetçe üzerindeki kan kurumayacak.”

Dolores Redondo’nun ödüllü romanı Sana Vadettiğim Her Şey, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.