Sakarya, Ortak paydanız Adana olsun

Sakarya, Ortak paydanız Adana olsun
Yayınlama: 17.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, 14 Mayıs’ta seçilen milletvekillerine “Ortak paydanız Adana olsun” çağrısında bulundu. Sakarya, milletvekillerinin Adana’nın önceliklerinden biri olan Yumurtalık’taki liman yatırımının gerçekleşmesi için parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını istedi, 13’üncü Cumhurbaşkanı’ndan da Adanalı bakan beklentisini dile getirdi.

14 Mayıs seçimini değerlendiren Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, halkın iradesini yansıtan seçimleri ülkeye hizmet yarışı olarak nitelendirdi. Seçimi kazanarak meclise giren milletvekillerini kutlayan Sakarya, vekillerin seçmenlerine, kentine ve ülkesine karşı sorumlulukları bulunduğunu nitelendirerek, “Son yılların en çekişmeli seçimini yaşadık. Her seçim yeni bir dönem, yeni bir heyecan, yeni bir motivasyondur. Halkına, kentine, ülkesine hizmet için aday olup, seçilen, mecliste bizleri temsil edecek milletvekillerimizi kutluyorum. 28 Mayıs’ta yapılacak 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte oluşacak yeni yapının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin de tamamlanmasının ardından başta ekonomi olmak üzere Türkiye’nin temel sorunlarıyla ilgili adımların kısa sürede atılacağına inandıklarını bildiren Sakarya, şunları söyledi:

ADANA İÇİN ELZEM YATIRIM

“Seçimi kazanan vekillerimize bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Ailenizle Ankara’ya yerleşip, Adana’yla bağlarınızı koparmayın. Halkı dinleyin, vatandaşları dinleyin, Adana’yı dinleyin. 52 haftanın büyük bölümünde Adana’ya ayak basmamış vekili, milletvekilimiz olarak kabul edemeyiz. Yeni dönemde milletvekillerimizden Adana olarak çok şey bekliyoruz. Adana’nın en önemli önceliklerinden birisi Yumurtalık’ta yeni yapılacak liman yatırımıdır. Adana için elzemdir. Bu yatırımın en kısa sürede faaliyete geçirilmesi için bütün milletvekillerimizin parti ayrımı gözetmeksizin canla başla, elbirliği içinde çaba göstermesini bekliyoruz. Ortak paydanız Adana olsun. Adana’nın sosyo-ekonomik durumunu yükseltelim, sanayide eski görkemli günlerine kavuşması için çalışalım. İstanbul’a alternatif Çukurova metropolünün başkenti gördüğümüz Adana’yı bölgenin başşehri yapalım. 28 Mayıs’ta yapılacak 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı oylamasıyla seçim süreci tamamlanacak, milli iradenin sandıktaki tercihi sonrasında daha güçlü bir Türkiye için yeni bir dönem de başlayacaktır. 28 Mayıs’ta yapılacak seçim neticesinde ortaya çıkacak sonucun ardından 13’üncü Cumhurbaşkanımızdan beklentimiz kabinede Adanalı bakan olması yönündedir. Adana Türkiye için önemli bir kenttir.  Adana büyürse Türkiye büyür.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.