Şahin Çetin milletvekili aday adayı oldu

Şahin Çetin milletvekili aday adayı oldu
Yayınlama: 10.03.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın oluruyla milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin,“Kılavuzumuz ve Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda, hizmetin diğer bir kulvarında mücadele etmek için büyük bir şevk ve azimle Genel Merkezimin bana vereceği her görev doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim. Bu vesileyle, 2023 seçiminin ülkemiz, ilimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çetin açıklamasında şunları söyledi;Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıkmış olduğumuz “Büyük ve Güçlü Türkiye” yolunda Genel Merkezimizin talimatları dışında hiç hareket etmeden, teşkilatın içinden gelen bir nefer olarak, hiçbir görev talep etmedik ve bize verilen hiçbir görevden de kaçmadık.Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok seçim, ekonomik saldırılar, darbe girişimleri, pandemi, orman yangınları gibi çok büyük olaylar yaşayıp, büyük badireler atlattık. Son olarak da geçen ay hepimizi derinden yaralayan deprem felaketleri yaşadık. Bu süreçte vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Devletimizin, yaraları en kısa sürede saracağı inancı ile milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Görev dönemim boyunca kırdığımız, üzdüğümüz insanlar varsa hepsinden teker teker özür diliyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Aynı şekilde benim de kimsenin üzerinde hakkım varsa sonuna kadar helal olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.