Rotary Kulübü’nden tablet bağışı

Rotary Kulübü’nden tablet bağışı
Yayınlama: 11.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisinde tedavi gören minik hastalara, Seyhan Rotary Kulübü tarafından tablet bağışında bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Tuncel, uzun süreli yoğun tedavi gören çocukların moralinin yüksek tutulmasına yardımcı olabilmek adına kurumlarla yaptıkları gönüllü iş birlikteliklerinin süreceğini söyledi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ile Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Başhekim Yardımcıları ve Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Bölümü’nde görev yapan hekimlerinde katılımıyla bağış töreni düzenlendi. Prof. Dr. Tuncel hekimlerden, hastane ve hastalarla ilgili mini bir de brifing aldı.

Prof. Dr. Tuncel: “Uzun Süreli Yoğun Tedavi Gören Çocuklarımızın Psikolojilerini de Çok Önemsiyoruz”

Hastalarının konforunu her zaman ön planda tuttuklarını ve ellerinden gelen hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden Prof. Dr. Tuncel, özellikle tedavi gören çocukların sağlıklarına bir an önce kavuşabilmeleri ve tedavi süreçlerinde mutlu olabilmeleri için tüm sağlık personelleriyle 7-24 hizmet verdiklerini söyledi.

Adana’nın yeni bir değeri olan Çukurova Üniversitesi Dr. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi’ne Adanalı iş adamlarının ve hayırseverlerin desteğinin süreceğine inandığını dile getiren Prof. Dr. Tuncel, “Her hastalıkta olduğu gibi onkoloji hastalarımızda da moralin çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunun için de özellikle hastanemizde uzun süreli yoğun tedavi gören çocuklarımızın moralinin yüksek tutulmasına yardımcı olabilmek adına kurumlarla yaptığımız gönüllü iş birliktelikleri ile çeşitli organizasyonlar düzenliyor, oyuncak/giysi/ tablet vs gibi yapılan bağışları onlara ulaştırıyoruz. Çocuklarımızın bu sayede hem sosyal hem de psikolojik olarak kendilerini daha iyi hissetmeleri için çabalıyoruz. Bu bağlamda çocuklarımıza 20 adet tablet bağışında bulunarak onlara moral veren Seyhan Rotary Kulübü’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Rotary 2430. Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk ve eşi Gülce Öztürk, Adana Seyhan Rotary Kulübü 2022/23 dönem Başkanı Tolga Akman ve eşi Ece Akman, kulübün geçmiş dönem Başkanlarından Prof. Dr. Cüneyt Evrüke ve üye Kıvılcım Aksüt’ün katıldığı törende konuşan Akman da, 24 Ekim’de köy çocukları ile senfoni projesinden elde ettikleri gelirin bir kısmı ile bu tabletlerin satın almasının gerçekleştiğine söyledi. Akman, Türkiye için topluma hizmet etmeye ve ihtiyaç sahibi insanların hayatlarına dokunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.