Pub-Up Mavi Sahne’den farklı bir sanat deneyimi

Pub-Up Mavi Sahne’den farklı bir sanat deneyimi
Yayınlama: 25.01.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kültür-sanatı 36 yıldır kesintisiz olarak destekleyen Anadolu Efes, hayatla dolan her anı sanatla zenginleştirmeye devam ediyor. Şirket, 2018 yılında sanatın sürdürülebilir ve erişilebilir olması amacıyla kurduğu Mavi Sahne Platformu’nu, geçen yıl oyuncu Berkay Ateş’le yeme-içme ve eğlence mekânlarına taşıdı. “Pub-Up Mavi Sahne” isimli projenin 7’nci etkinliği “Yazarlar Ormanı” konseptiyle 23 Ocak Pazartesi Hayal Kahvesi Adana’da gerçekleşti. 2023 yılının ilk gösterisinde Berkay Ateş’e Oyuncu Seda Türkmen ile Oyuncu Güven Murat Akpınar eşlik etti. Pub-Up Mavi Sahne gösterimleri, bu yıl da farklı şehirlerde ve mekânlarda devam edecek.

İçinde bulunduğu topluma değer katmayı öncelikleri arasına alan Anadolu Efes, 36 yıldır kültür sanata kesintisiz destek veriyor. Bu kapsamda 2018 yılında sahne bulmakta zorlanan alternatif tiyatro topluluklarını desteklemek ve başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm tiyatroseverler için sanatı erişilebilir kılmak amacıyla Mavi Sahne platformunu kurdu. İlk iki sezonunda sahnelerde, pandemi döneminde dijitalde, geçtiğimiz yaz ise açık havada sanatseverleri tiyatro ile buluşturan Mavi Sahne, şimdi de yepyeni bir sanat deneyimiyle yeme içme mekanlarında izleyicileri ağırlıyor.

Pub-Up Mavi Sahne’nin 7.si, 23 Ocak Pazartesi Hayal Kahvesi Adana’da izleyiciler ile buluştu. Yazarlar Ormanı etkinliğinde Berkay Ateş oyucu konukları, Seda Türkmen ve Güven Murat Akpınar ile sahnedeydi. Sanatçılar okudukları yaşama dair şiirler ve bu şiirler üzerine gerçekleştirdikleri söyleşinin yanı sıra akustik gitar performansıyla da izleyicilere keyifli bir sanat deneyimi yaşattı.

Yazarlar Ormanı ile her izleyici için bir tohum topu atışı 

Yazarlar Ormanı etkinliklerinde okuyucusuna örnek olmuş, yol göstermiş yazarların eserlerine ve hayatlarından kesitlere yer veriliyor.  Pub-Up Mavi Sahne, geçtiğimiz yıl İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir ve Adana’da belirlenen yeme-içme ve eğlence mekanlarında gerçekleştirilen 6 etkinlikte yüzlerce sanatseverle buluştu.Pub- Up Mavi Sahne, sevilen oyuncu Berkay Ateş ile bu yıl da farklı şehirlerde izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.