Polatlar davasında ara karar: Engin Polat tahliye edildi

Son zamanlarda oldukça fenomen olan çifti Dilan Polat ve Engin Polat davasında bir gelişme yaşandı. Mahkeme Engin Polat ve beraberinde ki 3 sanık için tahliye kararı verdi.

Polatlar davasında ara karar: Engin Polat tahliye edildi
Yayınlama: 06.09.2024
A+
A-

Haklarında ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘suç kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama’ ve ‘Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet’ ile suçlarıyla yargılanan, aralarıda Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılandığı davada ara karar açıklandı. Kara para akladıkları iddiasıyla 40’ar yıla kadar hapisleri istemiyle yargılanan  28 sanık hakkında mahkeme heyeti tüm sanıklar için tahliye kararı verdi. Geçtiğimiz günler de Dilan Polat tahliye edilmişti. Mahkeme bu kez Engin Polat hakkında kararı açıkladı..

ENGİN POLAT SERBEST Mİ KALDI?

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan davada bugün ara kararını açıkladı. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, 19 Ağustos’ta tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

Bugün yapılan ara duruşmada ise, dört tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için tahliye kararı çıktı.

Kaynak: Özel Haber - Melisa Karmış

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.