Öztanrıöver:Adresiniz çalınmış olabilir

Öztanrıöver:Adresiniz çalınmış olabilir
Yayınlama: 30.03.2023
A+
A-

 

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Murat Öztanrıöver,  ‘’Bahar Yolculuğu’’ adını verdiği seçim çalışmaları kapsamında Huzurevleri, Yurt, Yeşilyurt, Toros ve Beyazevler Mahalle Muhtarlıkları ile Tabipler Odası’nı ziyaret etti. Öztanrıöver, ziyaretleri sırasında, vatandaşları seçmek kayıtlarını kontrol etmeleri konusunda uyararak, ‘’Adresiniz çalınmış olabilir. 2 Nisan’a kadar kaydınızı kontrol edin, yanlışlık varsa düzelttirin’’ dedi.

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Murat Öztanrıöver,  vatandaşları seçmek kayıtlarını kontrol etmeleri konusunda uyararak, ‘’Adresiniz çalınmış olabilir. 2 Nisan’a kadar kaydınızı kontrol edin, yanlışlık varsa düzelttirin’’ dedi.

**************************************

(HABER MERKEZİ)-TOROS- CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Murat Öztanrıöver,  ‘’Bahar Yolculuğu’’ adını verdiği seçim çalışmaları kapsamında Huzurevleri Mahalle Muhtarı Ayfer Doğantimur, Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin, Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin, Toros Mahalle Muhtarı Sibel Polat ve Beyazevler Mahalle Muhtarı Cabbar Iğde ile Tabipler Odası Başkanı Selahattin Menteş’i ziyaret etti.

Öztanrıöver’in Tabipler Odası’nı ziyaretine Psikiyatrist Dr. Sümer Öztanrıöver’de katıldı. Öztanrıöver, görüştüğü muhtar ve vatandaşların kendisine bazı seçmenlerin adreslerinin bir kaç günlüğüne silindiğini ve bu adreslere başka kişilerin ikametgâh ediyor gibi gösterildiğini söylediklerini ifade etti.

‘’Seçmenlerimiz, bağlı bulundukları muhtarlıkları ile bu durumu kontrol etmeleri gerekiyor’ diyen Öztanrıöver, şunları kaydetti:  ‘’Aksi takdirde kendi adreslerinde başkaları ikamet ediyor gibi görüneceğinden oy kullanamayacakları gibi yabancı kişiler bu adreslerde yaşıyormuş gibi oy kullanacaklar. Dolayısıyla her kullanılamayan bir oy yerine kullanılan karşı bir oy olduğunda 2 oy fark yaratacaktır.

02 Nisan’a kadar seçmen kaydınızı kontrol edip, varsa yanlışlıkları düzeltebilirsiniz. Aksi takdirde oy kullanamazsınız. Seçmen askı listenizi kontrol ederken adresinizde başka (Yabancı) kişilerin olup olmadığını da kontrol edin varsa Nüfus Müdürlüklerine bildirin. Aldığınız belgeyi mutlaka ilçe seçim kurullarına götürmelisiniz.’’

Apartman yöneticilerini uyardı

Öztanrıöver, apartman yöneticilerinin de apartmandaki yeni numara değişiklilerinden kaynaklanan aksaklıkları,  bağlı bulundukları belediyelerden alacakları  ‘’Apartman Numarataj Belgesi’’ ni  Nüfus Müdürlüğü’ne tebliğ ederek aksaklıkları çözebileceklerini, yapacakları bu çalışmayla bütün sakinlerin ayrı ayrı işlem yapmalarına gerek kalmayacaklarını da kaydetti.

Tabibler Odası Başkanı Selahattin Menteş ziyarette ‘’Meslektaşlarımızı özellikle genç hekimlerimizin umutları kayboldu. Başka ülkelerde gelecek arama zorunda kalmışlardır. Bir an önce bu beyin göçünün önüne geçilmesi gerekiyor. Aksi takdirde kendinizi emanet edecek hekim bulamayacaksınız’’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.