ÖZHASEKİ’DEN SARIÇAM BELEDİYESİ’NE ZİYARET

ÖZHASEKİ’DEN SARIÇAM BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Yayınlama: 20.10.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – 11 büyükşehir belediyesinin AK Partili grup başkanvekilleri Ankara, İzmir ve  Tekirdağ’ın ardından bu kez de Adana’da toplandı. Toplantı öncesi bir takım ziyaretlerde bulunan başkanlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve 11 Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilleri de katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberinde gelen heyeti kapıda karşılayan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve yönetiminin yanı sıra Cumhur İttifakının meclis üyeleri, Sarıçam Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

İlk olarak başkanlık makamına geçen Özhaseki ve beraberindeki heyete, daha sonra Sarıçam Belediyesi Toplantı Salonunda, Başkan Bilal Uludağ tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

“CUMHUR İTTİFAKININ EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİ SARIÇAM’DA SERGİLENİYOR”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan övgü ile söz eden, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki konuşmasında, Cumhur İttifakının en güzel örneklerinden birinin, Sarıçam’da sergilendiğine dikkati çekti.

Başkan Uludağ’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti “ Değerli Başkanlarım sağ olsunlar bizleri karşıladılar ev sahipliği yaptılar son derece mütehassıs olduk. Benim iki tane teşekkürüm var. Birincisi, değerli il başkanlarımızın Adana’da, Adana için, ülkemiz için, kol kola girmeleri, topluma faydalı olacak işlerde birlikte istişare ile hareket etmeleri, belki de Cumhur İttifakının en güzel örneklerini burada sergilemiş olmaları, bizim açımızdan son derece önemli. Ben huzurlarınızda başkanlarıma çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun diyorum ”dedi.

Ülkenin geleceği hususunda aynı kaygıları taşıyan insanların,  küçük hesaplar peşinden çıkıp ana hedeflere kilitlenmesi gerektiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, konuşmasında bu konuda asla taviz verilmemesi gerektiğine dikkati çekti.

“HER BAŞARININ ARKASINDA MUTLAKA TER VARDIR, GÖZYAŞI VARDIR EMEK VARDIR”

Belediye başkanlığında başarının sırrını üç maddede özetleyen Özhaseki sözlerini şöyle tamamladı “ Belediye başkanlığında başarının sırrı, bir; İyi niyetle çalışmaktır işinizi sevmektir gece gündüz deli gibi hizmet ettiğiniz insanlara aşkla tutkuyla bağlı olup koşturmaktır. Bu âşık olmayan insanların hizmet edecek bir durumu olamaz. İkincisi de gece gündüz çalışmaktır. Yani tatilde gezip de çalışıyormuş gibi göstererek olmuyor. Tatil bana yakışıyor diyerek, hava atıp ajanslara büyük para vererek beni çalışıyormuş gibi gösterin diyerek olmuyor. Gerçekten içinizden gelerek çalışıyorsanız, işte başkanım biraz önce yaptıklarını gösteriyor her yerde. O zaman başarılı oluyorsunuz. Çalışmadan başarılı olunmaz her başarının arkasında mutlaka ter vardır, gözyaşı vardır emek vardır. Tesadüfi bir başarı dünya da olmamıştır. Ve nihayetinde de başarının üçüncü sırrı tevazudur. Başkanlarımızda da bunu görüyoruz, Allah başarısını daim etsin diye değerli başkanımıza da dua ediyoruz. Gelmişken Bir selam verip en azından başkanlarımıza hatır soralım istedik. Değerli başkanımın Ankara’da herhangi bir şey olursa, mutlaka yapanları çoktur milletvekilleri vardır başka arkadaşlar işlerine koşuyorlardır ama biz de her zaman hizmet etmeye hazırız. Bende bu vesileyle bir kez daha başkanıma başarılar diliyorum hayırlı günler diliyorum efendim.”

Ziyaret çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.