Öz Orman-İş’te Cerit güven tazeledi

Öz Orman-İş’te  Cerit güven tazeledi
Yayınlama: 24.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Öz Orman-İş Adana Şube Başkanı Şahin Cerit, Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde yapılan 4. Olağan Kongrede 104 üyeden 103’nün tamamının oyunu alarak dördüncü kez başkan seçildi.

Kongreye başta Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Doğa Koruma Milli Parklar Adana Bölge Müdürü Faruk Atmaca, Orman Bölge Müdürü Ali Göçer, Öz Orman-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Bilgini, Öz Orman-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Halil Turan, Öz Orman-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Halil Turan, Öz Orman-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Öz Orman-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün, Hak İş Konfederasyonu Adana İl Başkanı Abdurrahman Yücel, Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, Hak İş’e bağlı Sendika Şube Başkanları ve sendika üyeleri katıldı. Şehitler için saygı duruşu, ardından istiklal marşı okundu. Faaliyet raporu onaylandıktan sonra seçime geçildi.

Başkan Cerit yaptığı konuşmada; “Öz-Orman İş Sendikası olarak Tarım, Ormancılık ve Balıkçılık sektöründe mücadele veriyoruz. Sendikal anlamda yeşili yaşat ki, ülke yaşasın. Sloganı üzerine inşa ettiğimiz mücadelemiz hız kesmeden devam ediyor.  İnsan için gerekli olan asıl ihtiyaçları karşılayan iki önemli unsur üzerinde duruyoruz. Bunlardan bir tanesi her daim gölgesine ihtiyaç duyduğumuz yeşili yaşatmak, bir diğeri ise her zaman soframızda bulunması gereken aşın, mimarları olarak mücadele veriyoruz. Kısaca Öz Orman-İş mücadelesi demek, nefes almak için ormanı, karnımızı doyurmak için de TİGEM’lerimizde, ülke çıkarları için ter döküyoruz. Bizler emeğin temsilcisi olan ekmeğini nasırlı ellerle kazanan ve ülke kazanımına doğrudan katkı sağlayan büyük bir camiayı temsil ediyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.