“Siyasi Misyoner Gibi Hareket Ediyorlar”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerine sert tepki gösterdi. Çelik, “CHP ve bazı muhalefet partileri adına konuşanların Sayın Cumhurbaşkanımızı sürekli yabancı siyasetçileri esas alarak hedef almaları ibretlik bir durumdur. Bunlar siyasi misyoner gibi hareket ediyorlar” ifadelerini kullandı.

“Siyasi Uydu Gibi Hareket Ediyorlar”

Çelik, yabancı bir siyasetçi Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında açıklama yaptığında, muhalefet temsilcilerinin bu sözleri hemen sahiplendiğini belirterek, “Bunlar yabancı siyasetçilerin Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanımıza dönük mesnetsiz sözlerini yaymak için siyasi uydu gibi hareket ediyorlar” dedi.

Adana CHP'de Sular Durulmuyor: Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısından İstifa!
Adana CHP'de Sular Durulmuyor: Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısından İstifa!
İçeriği Görüntüle

“Cumhurbaşkanımız Küresel Barışın Liderlerinden Biri”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uluslararası siyasette önemli bir lider olduğunu vurgulayan Çelik, “Cumhurbaşkanımızın insanlık ittifakının sesi, bölgesel ve küresel barışın en önde gelen siyasi liderlerinden biri olduğu, tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçektir. Kurulan her barış masasında ve diplomasi zemininde Cumhurbaşkanımızın dirayetli siyaseti uluslararası bir referans haline gelmiştir” dedi.

“Amaçları ve Misyonları Belli”

Açıklamasını sürdüren Çelik, “Bu gerçeklere karşı çarpık bir yaklaşım geliştirenlerin amaçları ve misyonları bellidir” diyerek muhalefetin tavrını eleştirdi.

Kaynak: Haber Merkezi