Ölümden döndüler

Ölümden döndüler
Yayınlama: 06.10.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS- Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Yardımcısı ve Çukurova Press Gazetesi sahibi Abdullah Engin Kanber ile İlkhaber Gazetesi sahibi Veysel Arslan Ankara dönüşü geçirdikleri kazada ölümden döndüler.

TBMM’de görüşülmeye başlanan Basın Yasası ile ilgili Ankara’ya giden Adana ekibinden

Veysel Aslan’ın kullandığı 34 EDY 278 plakalı araç Ankara’dan 147 km ilerde yağış nedeniyle kayarak 5 takla attı. Kazayı gazeteciler hafif sıyrıklar ile atlattı.

Edinilen bilgilere göre; Adana ekibi TBMM’de dün görüşülmeye başlanan Basın Yasası ile ilgili düşüncelerini paylaşmak için Ankara’ya gitti. Ankara’da TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve çeşitli illerden gelen yerel gazete sahipleri ile Adana heyeti siyasi parti temsilcileriyle görüştü.

Heyet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Av. Özlem Zengin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, AK Parti, CHP ve MHP Adana milletvekilleri ve Türk – İş Başkanı Ergun Atalay ile görüşerek talepleriyle ilgili destek istedi. Heyet Basın ilan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ile de görüşerek TBMM’den ayrıldı. Daha sonra Ankara’dan ayrılan Adana ekibinin bulunduğu otomobil yağış nedeniyle kayarak takla attı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.