Yeni Adana Stadı'nın ev sahipliği yaptığı grup finali müsabakası, iki güçlü ekibin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Maçın normal süresi boyunca her iki takım da sergilediği yüksek tempo ve kazanma arzusuyla tribünlerden tam not aldı. 90 dakikanın 1-1'lik beraberlikle geçilmesinin ardından oynanan uzatma bölümlerinde baskısını artıran Yaz Sigorta Adaletgücü, aradığı golü bularak sahadan 2-1 galip ayrılmayı bildi. Alınan bu kritik galibiyetle birlikte Adaletgücü, Bölgesel Amatör Lig'den profesyonel lige yükselme yolunda en kritik virajı kayıpsız atlatmış oldu.
5 takım profesyonel lige yükselecek
Grup finallerinin tamamlanmasının ardından gözler 10 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek olan büyük finallere çevrildi. Son aşamada mücadele edecek 10 ekipten 5'i, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de oynama hakkı kazanacak. Yaz Sigorta Adaletgücü camiası müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte saha içerisinde ve tribünlerde büyük bir sevinç yaşarken, yönetim, teknik heyet ve futbolcular final grubu öncesinde hedeflerini kesin olarak profesyonel lig olarak belirledi.
"Başkanımız Levent Pütün’e teşekkür ediyorum"
Maçın ardından zaferi değerlendiren ve oyuncularını kutlayan Yaz Sigorta Adaletgücü Teknik Direktörü Okan Kopan, şampiyonluk inançlarını dile getirerek şöyle konuştu:
“Yolun sonu 3. Lig. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Her daim yanımızda olan kulüp başkanımız Levent Pütün’e teşekkür ediyorum. Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Her daim yanımızda olan kulüp başkanımız Levent Pütün’e teşekkür ediyorum.”




