Oda Müziği Festivali sanatseverlerle buluşuyor

Oda Müziği Festivali sanatseverlerle buluşuyor
Yayınlama: 14.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Kültür-Sanat ve edebiyat etkinlikleriyle adından sıklıkla söz ettiren Adana, yepyeni bir festivalle tanışıyor. Geleneksel hale gelecek 1. Adana Oda Müziği Festivali, Eylül ayının sonuna doğru dinleyicileriyle buluşuyor. Adana’nın kültür hayatına çok büyük bir değer katacağına inanılan festival müjdesini veren komite, bu gurur ve mutluluk dolu anları Adanalılarla paylaştı.
BİLETLER BİLETİX’TE…
Büyük çoğunluğu Adana’da yetişmiş, kariyerleri boyunca önemli başarılar elde eden 11 müzisyenin bir araya gelerek 3 farklı programı seslendireceği festival, 29 Eylül-1 Ekim 2022 tarihleri arasında Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda dinleyicilerle buluşacak.
Adana Rotary Kulübü ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalin biletleri Biletix gişelerinden temin edilebiliyor.
ADANALILAR DAVET EDİLDİ
Sanatseverler ayrıca bilet satışıyla ilgili online olarak bilgi de edinebilecek. İçinde klâsik müziğin en çok beğenilen bazı eserlerinin yanı sıra İspanyol müziği, modern müzik ve Türk bestecilerinin de olduğu bu çok renkli repertuar, dinleyicilerine çok özel anlar yaşatacak. Festival komitesi, müzisyenlerin büyük emeklerle ortaya çıkardıkları bu güzel konser serisini izlemeye, dinlemeye davet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.