İstanbul'da gerçekleştirilen Parkur Dünya Kupası'nda Kadınlar Serbest Kategorisi'nde mücadele eden milli sporcu İrem Acımış, elde ettiği dünya ikinciliğiyle Türk spor tarihine adını yazdırdı. Başarılı sporcu, kazandığı gümüş madalya ile hem Türkiye'nin hem de Adana'nın gururu oldu.

Uluslararası arenada elde ettiği önemli başarının ardından İrem Acımış, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ağırlandı. Ziyarette milli sporcunun elde ettiği başarı değerlendirilirken, gelecekteki hedefleri üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.

Loğoğlu'ndan tebrik

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, dünya ikincisi olan milli sporcuyu tebrik ederek başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Loğoğlu, Türkiye'yi uluslararası platformda başarıyla temsil eden sporcuların gençlere örnek olduğunu belirterek, sporun her branşında başarıların artarak devam etmesini temenni etti.

Mor Yerleşke’de Anlamlı Buluşma: Çocuklar Kişisel Sınırlarını Öğreniyor
Mor Yerleşke’de Anlamlı Buluşma: Çocuklar Kişisel Sınırlarını Öğreniyor
İçeriği Görüntüle

Parkur branşında elde edilen bu derecenin Türk sporu adına önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Loğoğlu, sporcunun başarısında emeği bulunan antrenörleri ve ailesini de kutladı.

Mustafa Loğoğlu Dünya Ikincisi İrem Acımış'ı Ağırladı

Türk spor tarihine adını yazdırdı

Kadınlar Serbest Kategorisi'nde dünya ikinciliği elde eden İrem Acımış, parkur branşında Türkiye adına kazanılan önemli derecelerden birine imza attı. Başarılı sporcu, gösterdiği performansla hem uluslararası spor camiasının dikkatini çekti hem de genç sporcular için örnek oldu.

Üney'den Loğoğlu ve Günay'a teşekkür

Öte yandan Adana Cimnastik İl Temsilcisi Gökhan Üney, milli sporcu İrem Acımış'a desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Günay'a teşekkür etti.

Üney, Adana'da sporun gelişmesi ve sporcuların ulusal ile uluslararası organizasyonlarda başarı elde etmesi için verilen desteklerin büyük önem taşıdığını belirterek, sporcuların yanında olan tüm kurum ve yöneticilere teşekkürlerini iletti. Dünya ikinciliği elde eden İrem Acımış'ın başarısının Adana spor camiası için gurur verici olduğunu ifade eden Üney, yeni başarıların da geleceğine inandıklarını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi