MUSTAFA ÇOLAK HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADI

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut - Aydınlar Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Çolak hizmet için kolları sıvadığını söyledi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde mahallesini daha iyi...

MUSTAFA ÇOLAK HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADI
Yayınlama: 03.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Aydınlar Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Çolak hizmet için kolları sıvadığını söyledi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde mahallesini daha iyi konuma taşıyabilmek adına muhtarlığa aday olduğunu belirten Çolak, “ Ekibim ile birlikte seçimlerden alnımızın akıyla çıkmak için çalışmalarımızı belirlenen program doğrultusunda sürdürüyoruz” dedi.

Seçim çalışmaları nedeniyle yapılan ziyaretlerde mahalle sakinlerinin göstermiş olduğu ilginin fazla olduğunu belirten Aydınlar Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Çolak, “ Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Daha iyi bir gelecek inşa etmek için adayım. Dürüstlük, şeffaflık ve katılımcılık ilkeleriyle, mahallemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha birlikte yönetilebilir bir yer haline getirebilmek için çalışacağım. Geleceğimizi birlikte şekillendirelim, çünkü her ses önemlidir. Mahalle sakinlerimizin teveccühüyle yapılacak olan seçimlerden alnımızın akıyla zaferle ayrıldığımız vakit ilk günden itibaren hizmet aşkıyla yol haritası belirleyip, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.