Murat ve Elif “Bir ömür boyu evet” dedi

Murat ve Elif “Bir ömür boyu evet” dedi
Yayınlama: 03.09.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’da iş dünyası ve cemiyet hayatının sevilen simalarından Son Balo Salonu’nun işletmecisi Murat Son, gönlünü kaptırdığı içmimar Elif Tuncel ile görkemli bir törenle dünya evine girdi.
Girişimciliği ve çalışkanlığıyla genç nesillere rol model olan Murat Son ile modern yaşam alanlarına yeni çehreler kazandıran Elif Tuncel’in düğün törenine akrabalarının yanı sıra Adana’nın iş, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı. Nikah töreninde şahitlerin ve davetlilerin huzurunda bir ömür boyu birliktelik için “evet” diyen Elif-Murat Son çifti, geç saatlere kadar devam eden düğünde hareketli müzikler eşliğinde akraba ve dostlarıyla gönüllerince eğlendi.
Düğün salonu işletmeciliğinin yanı sıra ulusal çapta organize edilen müzik festivallerinin paydaşı olan, bir çok reklam, film ve belgesel yapımında post prodüksiyon hizmetleri veren şirketin de yönetimini yürüten Murat Son, düğün töreninde kendi yazdığı duygu dolu şiirleri seslendirerek sürpriz yaptı. Cemiyet etkinliklerinde dostları için sevilen şarkıları seslendiren Murat Son, kendi düğün töreninde de canlı performansıyla coşkulu alkış aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.