Adanaspor camiasının sevilen isimlerinden, taraftarlar arasında “Dayı” lakabıyla tanınan Murat Kabasakal, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Kabasakal'ın hayatını kaybetmesi, turuncu-beyazlı camiada üzüntüye neden oldu.

Seyhan'da miniklerden Cumhuriyet Bayramı kutlaması
Seyhan'da miniklerden Cumhuriyet Bayramı kutlaması
İçeriği Görüntüle

Adanaspor camiası cenazede buluştu

Murat Kabasakal için düzenlenen cenaze törenine Adanaspor Kulübü Başkanı M. Saim Dura, Turbeyler Grubu Başkanı Selahattin Baynal, taraftar derneklerinin başkanları, Adana Büyükşehir Belediyesi personeli ve amirleri, çok sayıda taraftar ile Kabasakal'ın ailesi katıldı.

Sevenleri, Kabasakal'ı son yolculuğunda yalnız bırakmazken cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

Adanaspor'un Dayı'sına Gözyaşlarıyla Veda

Tabutuna Adanaspor bayrağı serildi

Hayatı boyunca gönül verdiği Adanaspor'a bağlılığıyla tanınan Murat Kabasakal'ın tabutunun üzerine çok sevdiği turuncu-beyazlı kulübün bayrağı serildi.

Cenaze törenine katılan taraftarlar ise Adanaspor atkılarını Kabasakal'ın mezarına bırakarak kendisine son kez veda etti.

Adanaspor için görev üstlenmişti

Adanaspor camiasında aktif görevler de üstlenen Murat Kabasakal, son dönemde erkek voleybol takımında yöneticilik yapıyordu. Kabasakal, aynı zamanda Toros Kaplanları Derneği'nde başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Taraftarlar arasında “Dayı” lakabıyla sevilen Kabasakal, Adanaspor'a olan bağlılığı ve camiadaki çalışmalarıyla hatırlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi